Bases concurs d’homenatge a Michio Hoshino

Amb la intenció d’homenatjar el desaparegut fotògraf japonès Michio Hoshino, el Grup Fotogràfic Manlleu organitza un concurs memorial durant el seu trentè aniversari, aquest és un concurs obert a tothom, on el màxim interès recau en la difusió i el coneixement de l’obra de Hoshino a Catalunya i Europa.

1. Participants: Aquest concurs està obert a tothom

2. Tema: Natura com a entorn, un homenatge a Michio Hoshino

3. Premis:

1er Premi. Curs de fotografia amb Victor Castelo (gentilesa de Muntanya de Llibres) i un exemplar del llibre Hoshino’s Alaska

2on Premi. Sopar japonès per a dues persones (gentilesa del Restaurant Mandarín) i un exemplar del llibre Hoshino’s Alaska

3er Premi. Exemplar del llibre Hoshino’s Alaska, un cirerer (gentilesa de Trias, el Jardinet de la Plana) i calendari 2013 ALASKA Profiles in Nature, obra de Patrick J. Endres

4rt Premi. Obsequi

5è Premi. Obsequi

6è Premi. Obsequi

7è Premi. Obsequi

8è Premi. Obsequi

9è Premi. Obsequi

10è Premi. Obsequi

Cada participant podrà optar a un sol premi

4. Presentació: Les obres s’han de presentar en format digital (pes màxim de cada imatge 1,5MB) enviant-les a l’adreça de correu electrònic info@gfmanlleu.org juntament amb les dades de la fotografia i de l’autor (títol, nom de l’autor, telèfon, edat) cada participant pot presentar un màxim de tres obres.

5. Termini. Les fotografies es podran presentar fins al dia 27 de setembre de 2012. L’entrega de premis es realitzarà el divendres 9 de novembre de 2012.

6. Jurat. El jurat serà el Sr. Lynn Schooler, amic personal i biògraf de Michio Hoshino, coneixedor com pocs de l’obra del fotògraf japonès.

7. Guanyadors. Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis mitjançant una trucada telefònica i/o un correu electrònic.

8. Drets. El Grup Fotogràfic Manlleu no farà ús de les fotografies presentades sota cap circumstància a excepció de la exhibició de les imatges presentades sota l’estricte criteri d’il·lustrar la noticia del concurs. Cap dret reproducció de les imatges serà transferit al Grup Fotogràfic Manlleu.

9. Responsabilitat. Els autors assumeixen la responsabilitat de l’autoria i l’originalitat de les imatges enviades. Els autors es fan també responsables del contingut de les imatges enviades.

10. L’organització es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases.

11. La participació en el concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

Leave a reply

Required fields are marked (*)
captcha Refresh?

Disseny gràfic i web: David Fajula
TOP